29 01 2020 / 09:23

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 13 januar 2020 16:24

Zimski karate kamp za

perspektivne takmičare

u Apatinu

 

video prilog

 

 

Karate Savez Vojvodine u okviru programa rada i kalendara aktivnosti, organizuje već više od dvadeset godina “Karate kamp” u Apatinu za perspektivne i talentovane takmičare svih uzrasnih kategorija. Ove godine mladi karatisti Apatina okupili su se prošle nedelje u Domu učenika Tehničke škole.

Iz Karate kluba “Ravangrad” iz Sombora poziv za učešće na Kampu svojim rezultatima zaslužilo je 3 takmičara junior Vukašin Vuković, pionirka Irina Sabljić i Tamara Vučković.

Učesnici kampa su smešteni u Domu učenika Tehničke škole. Trenažni proces se obavlja u odgovarajućoj sali, koja se nalazi u sklopu Doma, sa kvalitetnim stručnim kadrom, a učesnicima su na raspolaganju i otvoreni tereni za male sportove. Pored redovnih treninga, Karate savez Vojvodine je obezbedio i termine za korišćenje bazena sa termalnom vodom u Banji Junaković.

O trenažnom procesu brinuli su  Predrag Stojadinov, direktor Karate federacije Srbije i Saša Savić, selektor reprezentacije za mlađe kategorije, a o tehničkom delu kampa  Miloš Erić sekretar stručnog saveta Karate saveza Vojvodine.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .