29 01 2020 / 07:12

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 14 januar 2020 15:31

Veljko Stojnić počinje

novu profesionalnu sezonu

u italijanskoj ekipi

 

Video prilog

 

Veljko Stojnić, rođen 4.februara 1999. godine u Somboru, upisao se u istoriju somborskog sporta kao najbolji biciklista našeg Grada.

Mora se priznati, na žalost, da biciklizam kao sport u Somboru, nije imao veliku popularnost kao mnogi drugi sportovi, ali od osnivanja Biciklističkog kluba „S Team“ 2010. godine, mnoge stvari su se promenile.

Organizuje se, već 2011. godine,  školska biciklistička liga „Školarac“, koja svake naredne godine zauzima značajno mesto u sportskim školskim takmičenjima i okuplja svake godine sve veći broj učesnika. Iz ideje organizatora da se bicikli populariše među najmlađima, stručnim radom tokom narednih godina, Biciklistički klub „Steam“ postaje jedan od najozbiljnijih, najorganizovanijih i poslednjih godina i najtrofejnijih sportskih klubova u Sombora.

Na treninzima u Somboru, stvara se ekipa koja osvaja medalje na svim biciklističkim trkama po Srbiji pa i Regionu. Iz plejade uspešnih takmičara izdvaja se poslednjih godina Veljko Stojnić. Veljko je od „Školarca“ na somborskom Hipodromu prošao sva takmičenja i sve staze po Srbiji, a sada se pred njim otvaraju staze po Evropi i celom svetu.

Dobri rezultati u kadetskoj i juniorskoj kategoriji dovode do toga da Veljko dobija Gran pri nagradau kao najbolji sportista Grada Sombora 2019. Sve to ubrzava njegov prelazak u seniore, i preko „S Teama“ Veljko dolazi do reprezentacije Srbije i do postaje profesionalac u ovom sportu i član italijanske biciklističke ekipe „Franko Balerini".

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .