16 06 2019 / 23:59

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 18 decembar 2014 16:22

Стипан Штрангар

“Интеса Ратар 2014”

 

 

Стипан Штрангар из Бачког Моноштора  је победник другог годишњег конкурса “Интеса Фармер” у категорији “Интеса Ратар”. Награда се састоји од ббесплатног студијског путовања на Међународни сајам пољопривреде у Паризу  који ће се одржати у фебруару 2015. године, као и поклон ваучерима у износу од 100.000 динара за куповину репроматеријала.

“Банка Интеса” је награде доделила и у категоријама повртарство, воћарство и сточарство. Милан Томовић из Коштунића победник је у категорији “Интеса Повртар”, “Татјана Хорват” из Доњег Таванкута у категорији “Интеса Воћар” и Миклош Балаша из Чантавира у категорији “Интеса Сточар”.

Члан Извршног одбора и директор Дивизије “Банца Интеса” за пословање са физичким лицима и малим бизнисом је приликом уручења награда рекао да је тешко било прогласати најбоље у години у којој се значајан број пољопривредних произвођача услед незапамћених временских непогода суочио са падом приноса. Овогодишњи добитници су успели да одрже континуитет рада на репрезентативном нивоу и постигну завидне пословне резултате а то је био јако тежак задатак.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Malac Genijalac Sombor

Bayer Propulse

Amigo KAFA

Chemical Agrosava

Chemical Agrosava

Agrimatco

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .