19 01 2020 / 23:17

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 31 avgust 2018 14:59

Počinje provera registracije

stambenih zajednica

 

 

 

Zakonski rok za registraciju stambenih zajednica istekao je 12. decembra 2017. godine. Nakon toga određen je i dodatni rok, u kojem su stanari  imali mogućnost da organizuju upravljanje u svojim zgradama i izaberu upravnika ili profesionalnog upravnika i potom zgradu upišu u Registar stambenih zajednica.

Komunalni inspektori Gradske uprave grada Sombora će u narednom periodu vršiti proveru  registracije stambenih zajednica, odnosno proveravati da li su izabrale i registrovale upravnike u skladu sa Zakonom o stanovanju i održavanju zgrada.

Iz Odeljenja inspekcije i komunalne policije poručuju da će u slučaju nepoštovanja odredbi o registraciji stambenih zajednica, nadležni komulani inspektor, nakon izvršenog pojačanog inspekcijskog nadzora, preduzeti zakonom propisane mere. Za pomenuti prekršaj propisana je novčana kazna od 50.000,00 do 2.000.000,00 dinara.

Kompletno obaveštenje Odeljenja inspekcije i komunalne policije o registraciji  stambenih zajednica dostupno je na zvaničnom sajtu Grada Sombora.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .