21 01 2020 / 21:08

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 02 jul 2019 15:40

Vozačke dozvole poštom

na adresu prebivališta građana

 


Pravilnikom o izmenama i dopunama Pravilnika o vozačkim dozvolama, koji počinje da se primenjuje od 1. jula ove godine, stvoreni su pravni uslovi da se vozačke dozvole mogu dostavljati na adresu prebivališta građana.

Građani mogu na šalterima policijskih stanica ili uprava, prilikom podnošenja zahteva, izjasniti da li žele da im se vozačka dozvola dostavi na kućnu adresu. Nakon što se građanin, koji podnosi zahtev za izdavanje vozačke dozvole,  opredeli da mu se ista dostavi na adresu prebivališta, uručenje izdatog dokumenta na adresu vrši Javnim preduzećem „Pošta Srbije“, a građanin pomenutom preduzeću plaća troškove dostave u iznosu od 117 dinara prilikom uručenja.

Građanin je u obavezi da nakon preuzimanja nove vozačke dozvole, uništi prethodnu, dok će neuručene vozačke dozvole Javno preduzeće „Pošta Srbije“ dostavljati organizacionoj jedinici Ministarstva unutrašnjih poslova, odnosno policijskoj stanici ili upravi teritorijalno nadležnoj po prebivalištu građanina, gde će potom moći da se preuzme.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .