17 11 2019 / 21:08

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 21 jun 2010 02:00

КОНВЕНЦИЈА УН ЗА ОСОБЕ С ИНВАЛИДИТЕТОМ

Центар за самостални живот инвалида Србије у партнерству са Националном организацијом особа са инвалидитетом и уз финансијску подршку делегације Европске уније у Србији, били су организатори прве у серији радионица о праћењу и примени Конвенције Уједињених нација за особе са инвалидитетом. Радионица је одржана крајем прошле недеље у Новом Саду. Део средстава је обезбедило и Министарство рада и социјалне политике Републике Србије. Радионице се одржавају у оквиру пројекта „Изградња капацитета организација особа са инвалидитетом за праћење примене Конвенције УН о правима ОСИ у Србији“.

Радионици је присуствовало 13 учесника, који су се упознавали са значајем Конвенције УН за Покрет особа са инвалидитетом, стањем цивилног друштва у Србији с посебним освртом на организације особа са инвалидитетом,  ситуацијом од потписивања Конвенције УН у Србији и механизмима праћења, улогом организација особа са инвалидитетом у писању алтернативног извештаја о примени Конвенције УН у Србији и искуствима других организација у праћењу примене међународних докумената.

Испред Центра за самосталан живот особа са инвалидитетом Сомбор, радионици је присуствовала секретарица Центра Јулијана Чаталинац.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .