21 01 2020 / 18:50

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 18 jun 2015 14:05

УГ „Буњевачко коло“

и МЗ „Млаке“ -

Протокол о сарадњи

 

 

УГ „Буњевачко коло“ Сомбор и МЗ „Млаке“ потписали су Протокол о сарадњи. Испред „Буњевачког кола“ Протокол је потписао председник Дејан Парчетић, док је испред МЗ „Млаке“ потписник био председник Савета месне заједнице, Драган Кнежевић. Овим Протоколом се омогућава будућа сарадња у виду организовања различитих манифестација, ликовних колонија у просторијама месне заједнице.

Запослени у МЗ „Млаке“, чланови ГКУД „Сомбор“ и КУД „Круна“, активисти СНС-а и остали грађани раде на уређењу просторија месне заједнице, у виду поправки, кречења, уређењу дворишта. УГ „Буњевачко коло“ је тим поводом поклонило МЗ „Млаке“ и три слике, као допринос улепшању овог простора. Разговарало се и о уређењу Дома културе у Градини, те је договорено да ће се заједнички аплицирати за спољашње радове, док ће за унутрашње уређење Дома тражити помоћ становника Градине.

Уређење просторија МЗ „Млаке“ омогућио је Град Сомбор, као и многобројни спонзори, а присуствовао је и др Зоран Парчетић, члан Градског већа за здравствену и социјалну заштиту.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .