22 11 2019 / 03:22

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 02 jul 2015 15:23

Конкурси за програм “Млади су закон”

Rezultat slika za програм “Млади су закон”

 

 

Ресурс центар за Западнобачки, Севернобачки, Јужнобачки, Сремски и Севернобанатски округ, Сомборски едукативни центар у сарадњи са Новосадским хуманитарним центром и уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије, у оквиру програма “Млади су закон” расписао је Конкурс за финансирање омладинскихволонтерских пројеката у циљу подстицања активизма и волонтирања младих у Бачкој, Срему и северном Банату.

Програм “Млади су закон” се реализује шесту годину за редом у циљу подстицања активизма и волонтирања младих широм Србије и намењен је удружењима и неформалним групама младих који желе да реализују омладинске волонтерске пројекте у циљу учешћа у акцијама заштите животне средине, уређењу јавних простора у којима млади проводе слободно време, организације активности за младе у тим просторима, промоције међугенерацијске сарадње, разумевања, толеранције и једнакеих шанси за све младе, здравих и безбедних стиловова живота, солидарностии хуманостиу својој локалној средини.

Вредност једног омладинског волонтерског пројекта може износити између 40.000,00 и 100.000,00 динара. Укупан износ расположивих средстава за финансирање омладинских волонтерских пројеката у Западнобачком, Севернобачком, Јужнобачком, Сремском и Севернобанатском округу је 1.300.000,00 динара.

Рок за пријаве је 20. јул 2015. представник-ца одабраних волонтерских група биће позван-а на обуку од 25 до 27. јула, а подржани омладински волонтерски пројекти би требало да буду спроведени у периоду од 12. августа до 31. октобра ове године.

Промоција програма “Млади су закон” ће у Сомбору бити одржана у понедељак 6. јул, у 16 часова  у Великој сали Скупштине Града Сомбора

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .