23 09 2019 / 09:59

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 26 avgust 2015 15:14

“Еко Ликовна колонија” -

"АРС Вивенди"...

Rezultat slika za "ARS Vivendi" сомбор

 

 

Неформална омладинска група "АРС Вивенди" из Сомбора кренула је у уторак у Дому ученика у Сомбору са реализацијом пројекта “Еко Ликовна колонија” која ће трајати до 30. августа.

“Еко Ликовна колонија” је део омладинског пројекта ,, Еко Арт" који спроводи неформална група ,,АРС Вивенди" у оквиру програма "Млади су закон". Пројекат се реализује уз подршку ,,Сомборског едукативног центра", као Ресурс центра и Новосадског хуманитарног центра, као партнера. Програм "Млади су закон" финансира Министарство омладине и спорта.

Првога дана у Дому ученика координаторке програма Ивана Бараћ и Слађана Влатковић са својим сарадницима, упознали су се са пријављенима за овај пројекат. Сви су се на занимљив начин представили , рекли зашто су се пријавиили и шта очекују од ове радионице. Затим је представљен циљ , правила и план рада у наредних 5 дана. Главни циљ пројекта је промовисањем хуманих вредности и пружањем једнаких шанси за све младе. “Еко ликовна колонија” се не бави класичним сликарство, већ нешто другачијим техникама као што су прављење скулптура од кеса, боца и другог рециклажног материјала, прављење мозаика од чепова и слично. У зависности од временске ситуације наредна 4 дана радиће се или у Дому ученика или у Парку поред Жупаније

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .