19 11 2017 / 05:56

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 04 septembar 2017 15:20

Обука о писању пројеката


 

 

У дворишту "Сомборског едукативног центра" у периоду од 29. до 31. августа одржана је тродневна обука за писање предлога пројеката. Иако је пројектом предвиђено учешће максимум 15 младих, због великог интересовања и значаја оснаживања младих за допринос квалитету живота у локалној заједници, примљено је 5 учесника више.

Учешћем на обуци млади су имали прилику да се упознају са основама пројектног циклуса и елементима пројектних предлога, потенцијалним изворима финансирања, али и да таргетирају, према њима, највеће проблеме у локалној заједници, те самостално креирају 4 пројектне идеје. Како су учесници махом оснажени и мотивисани да својим идејама аплицирају на домаће и међународне конкурсе, у наредном периоду ће им омладински радници СЕЦ-а бити на располагању за менторство и подршку приликом потенцијалног аплицирања са њиховим пројектним предлозима код различитих донатора.

Обуку су водили омладински радници СЕЦ-а Срђан Влашкалић и Бојана Нешовић, а реализована је у партнерству са Сомборским омладинским БООМ-ом у оквиру пројекта „Пројектор – Подстицање младих на активизам путем обуке за писање предлога пројеката“, који финансијски подржава град Сомбор у оквиру реализације ЛАП-а за младе.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Hair By Dushica

NOVOGRADNJA Bezdan

Robna kuca MILANO

Šulex

Perfect Vision

AgroTotal Sombor

FLORINA Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Internet revolucija MTS
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .