17 07 2018 / 09:49

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 04 septembar 2017 15:20

Обука о писању пројеката


 

 

У дворишту "Сомборског едукативног центра" у периоду од 29. до 31. августа одржана је тродневна обука за писање предлога пројеката. Иако је пројектом предвиђено учешће максимум 15 младих, због великог интересовања и значаја оснаживања младих за допринос квалитету живота у локалној заједници, примљено је 5 учесника више.

Учешћем на обуци млади су имали прилику да се упознају са основама пројектног циклуса и елементима пројектних предлога, потенцијалним изворима финансирања, али и да таргетирају, према њима, највеће проблеме у локалној заједници, те самостално креирају 4 пројектне идеје. Како су учесници махом оснажени и мотивисани да својим идејама аплицирају на домаће и међународне конкурсе, у наредном периоду ће им омладински радници СЕЦ-а бити на располагању за менторство и подршку приликом потенцијалног аплицирања са њиховим пројектним предлозима код различитих донатора.

Обуку су водили омладински радници СЕЦ-а Срђан Влашкалић и Бојана Нешовић, а реализована је у партнерству са Сомборским омладинским БООМ-ом у оквиру пројекта „Пројектор – Подстицање младих на активизам путем обуке за писање предлога пројеката“, који финансијски подржава град Сомбор у оквиру реализације ЛАП-а за младе.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .