21 01 2018 / 17:17

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 07 septembar 2017 15:17

Друштво за борбу

против рака Сомбор

 

 

Друштво за борбу против рака из Сомбора и Асоцијација за унапређење здравља Нови Сад били су домаћини дводневног семинара “Јачање националне асоцијације особа лечених од рака у Србији - НАЛОР”, 1. и 2. септембра у хотелу “Војводина” у Новом Саду, под покровитељством Амбасаде САД у Београду.

Тридесетак представника удружења у оквиру НАЛОР из Сомбора, Новог Сада, Бачке Тополе, Сенте, Београда, Крагујевца, Лесковца јасно су дефинисали улогу асоцијације и њених чланица, припремили предлог изјаве о мисији националног удружења и предложили стратешки план развоја организације.

Најпре је неопходно обезбедити материјалне и људске ресурсе организације, повећати видљивост и утицај Налора у јавности и здравственом сектору, као и међу потенцијалним новим чланицама-удружењима и крајњим корисницима –особама леченим од рака. Учесници су учили о јавном заговарању, вештини комуникације и презентацији.

Тренинг су водиле едукаторке из Новосадског Хуманитарног Центра. Након овог семинара НАЛОР је постао озбиљнија организација, са већим капацитетом, са јаснијим циљевима разлике деловања националне организације и њених чланица, са ближим предлогом о мисији националног удружења. Једна од потреба је и наставак рада на даљем напретку организације. која је важан фактор унапређења квалитета живота лечених од рака у Србији.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Hair by Dusica

Bunjevačko prelo 2018

Robna kuca MILANO

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Welnes centar Banja Junaković

D KOmerc - Hundai
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .