21 05 2018 / 11:05

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 07 septembar 2017 15:17

Друштво за борбу

против рака Сомбор

 

 

Друштво за борбу против рака из Сомбора и Асоцијација за унапређење здравља Нови Сад били су домаћини дводневног семинара “Јачање националне асоцијације особа лечених од рака у Србији - НАЛОР”, 1. и 2. септембра у хотелу “Војводина” у Новом Саду, под покровитељством Амбасаде САД у Београду.

Тридесетак представника удружења у оквиру НАЛОР из Сомбора, Новог Сада, Бачке Тополе, Сенте, Београда, Крагујевца, Лесковца јасно су дефинисали улогу асоцијације и њених чланица, припремили предлог изјаве о мисији националног удружења и предложили стратешки план развоја организације.

Најпре је неопходно обезбедити материјалне и људске ресурсе организације, повећати видљивост и утицај Налора у јавности и здравственом сектору, као и међу потенцијалним новим чланицама-удружењима и крајњим корисницима –особама леченим од рака. Учесници су учили о јавном заговарању, вештини комуникације и презентацији.

Тренинг су водиле едукаторке из Новосадског Хуманитарног Центра. Након овог семинара НАЛОР је постао озбиљнија организација, са већим капацитетом, са јаснијим циљевима разлике деловања националне организације и њених чланица, са ближим предлогом о мисији националног удружења. Једна од потреба је и наставак рада на даљем напретку организације. која је важан фактор унапређења квалитета живота лечених од рака у Србији.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

Posao u "MeteorC." Sombor

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .