12 11 2019 / 11:52

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 10 septembar 2010 00:57

АКЦИЈЕ ДРУШТВА ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА

Друштво за борбу против рака у Сомбору организује низ манифестација током септембра и октобра ове године. Следећег викенда 18. септембра од 10 сати на Тргу Светог Ђорђа одржаће се акција ”Сви сликамо заједно” и делиће се промотивни материјал посвећен здрављу и превенцији рака дојке. Истог дана у 13 сати у Кафе-бару Клуб 2, биће отворена изложба ликовних радова чланова Друштва. Неколико дана касније, 21.септембра у 13 сати под покровитељством прим. др Лиљане Соколове Ђокић, начелице Западно-бачког округа, а у орагнизацији Друштва за борбу против рака, одржаће се Округли сто ”Осврни се око себе, неком треба твоја пажња”, са учешћем невладиних организација које окупљају особе са посебним потребама из Сомбора и Бара, као и представника институција које могу допринети унапређењу квалитета живота особа са другачијим потребама. Циљ овог округлог стола је промоција волонтеризма и мотивисање средине да помогне особама око себе.

22. септембра у просторијама Удружења пензионера, у 17 часова наставиће се пројекат ”Живети као пре” где ће жене оперисане због рака дојке да се упознају са начином избора и одржавања спољне протезе за дојку, те одабира огдоварајућег грудњака.

У месецу октобру који је званично проглашен за месец борбе против рака дојке чланови сомборског друштва ће прво подржати акцију удружења у Бачкој Тополи које ће на свој начин обележити октобар - месец борбе против рака дојке. У Сомбору 20.октобра, у просторијама Удружења пензионера одржаће се едукативна радионица за жене које су оперисане због рака дојке и након тога се лече хормонском терапијом. Идеја ове радионице је да се женама детаљније појасни важност редовне терапије и контрола, представе нуспојаве лечења и понуде решења за настале проблеме.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .