12 12 2018 / 07:33

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 11 januar 2018 15:25

"Deda Mrazovi pomoćnici"

u akciji i ove godine

 

 

 

I ove godine, mladi aktivisti Somborskog edukativnog centra pokrenuli su akciju prikupljanja slatkiša i školskog pribora, počevši sa Međunarodnim danom dečjih prava, koja je završena početkom Nove godine. U petak, 5. januara, Deda Mrazovi pomoćnici su posetili romsko naselje u Bačkom Monoštoru, gde je 80 paketića podeljeno deci uz druženje sa Deda Mrazom i njegovim pomoćnicima. Deca su uz zvuke violine pevala novogodišnje pesmice i imala priliku da se slikaju sa Deda Mrazom.

Deda Mrazovi pomoćnici ove godine su bili aktivni tokom celog decembra, obeležavajući značajne datume, kao što su Međunarodni dan osoba sa invaliditetom, Međunarodni dan volontera i Međunarodni dan ljudskih prava. Pored toga, organizovali su brojne akcije prikupljanja slatkiša i školskog pribora u centru grada.

Somborski edukativni centar se zahvaljujemo svim građanima i građankama Sombora, koji su svojim donacijama omogućili ovih 80 dečjih osmeha, kao i ženskom odbojkaškom klubu NS TIM, koji su poslali značajnu količinu slatkiša.

Ideja „Deda Mrazovih pomoćnika“ nastala je krajem 2013. godine i od tada se tradicionalno realizuje već 5 godina za vreme novogodišnjih praznika. Cilj je obradovati decu iz ranjivih grupa paketićima sačinjenim od slatkiša i školskog pribora, prikupljenim kroz humanitarne akcije od strane mladih aktivista SEC-a.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .