22 01 2019 / 16:45

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 06 februar 2018 15:30

Održano

"Veliko bunjevačko prelo"


 

 

U organizaciji UG „Bunjevačko kolo“ na Marin dan, 2. februara, održano je "Veliko bunjevačko prelo", u svečanoj Sali hotela "Crystal Lux".

Uz mnogobrojne goste, prijatelje iz zemlje i inostranstva, u prisustvu svih naroda i narodnosti, svečanost su uveličali Velibor Arsić, podpredsednik Skupštine Republike Srbije, prim. dr Vlado Babić, narodni poslanik, Dušan Marjan, načelnik Zapadnobačkog upravnog okruga, Ivan Šimunov, pomoćnik gradonačelnice, prim. dr Zoran Parčetić, predsednik gradske skupštine, Silard Janković, član Gradskog veća za nacionalne zajednice, Marko Marjanušić, podpredsednik Bunjevačke, a sve goste pozdravio je predsednik UG „Bunjevačko kolo“ Dejan Parčetić.

Program su osmislili i vodili podpredsednica UG „Bunjevačko kolo“ i član Upravnog odbora GKUD „Ravangrad“,Aleksandra Medurić Kalčan i Franja Parčetić. Članovi GKUD „Ravangrad“ izveli su kulturno-umetnički program.

Za muzički deo prela pobrinuli su se tamburaši, uz vokalnu solistkinju Slobodanku Poganj. Organizovan je i ples sa metlo, balonima, kao i izvlačenje tombola.

Organizaciju Velikog bunjevačkog prela pomogla je Gradska uprava grada Sombora.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .