22 01 2019 / 16:47

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 06 februar 2018 15:32

Poziv za učešće u Treningu

"Podrška zapošljivosti

kroz lični razvoj"

od 21. do 28. marta

u Prizrenu


 

 

"Somborski edukativni centar", kao partnerska organizacija na Erasmus+ projektu „Podrška zapošljivosti kroz lični razvoj“, poziva omladinske lidere i radnike sa teritorije Srbije da se prijave za učešće na treningu koji će biti održan u periodu od 21. do 28. marta u Prizrenu na Kosovu. “Podrška zapošljivosti kroz lični razvoj” je projekat koji ulaže u budući razvoj kapaciteta omladinskog rada, kao i lični razvoj omladinskih radnika i mladih ljudi.

Trening će okupiti 30 omladinskih radnika i lidera iz 10 zemalja, koji će imati priliku da steknu i razviju potrebne veštine i znanja vezane za pružanje podrške mladima u radu na njihovom ličnom i profesionalnom razvoju i daljem jačanju veština potrebnih za zapošljavanje.

Učesnici mogu biti omladinski radnici/lideri sa teritorije Srbije, stariji od 18 godina, da su spremni da komuniciraju i prate rad na engleskom jeziku, motivisani i spremni da prisustvuju celokupnom treningu, spremni da multiplikuju stečeno znanje kroz organizovanje lokalne aktivnosti nakon učešća na treningu.

Za učesnike su obezbeđeni hrana i smeštaj, dok će putni troškovi biti refundirani nakon treninga. Broj mesta je ograničen, prijave su najkasnije do 12. februara u 17 sati na mail Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli putem prijavnog formulara koji se nalazi na internet stranici Somborskog edukativnog centra.

Realizacija projekta finansijski je podržana od strane Evropske komisije kroz program za mlade Erasmus+.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .