12 12 2018 / 07:32

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 17 april 2018 15:40

Radionica “Pripremi se

za Sajam zapošljavanja”

 

 

 

Radionica “Pripremi se za Sajam zapošljavanja” u organizaciji Somborskog edukativnog centra odaće se u petak, 20.aprila sa početkom u 9h  u Omladinskom klubu Sombor.

Na radionici će mladi uzrasta do 30 godina imati priliku da se pripreme za razgovor sa poslodavcem, nauče kako da napišu kvalitetan cv i kako da ostave dobar utisak na sajmu zapošljavanja. Predviđeno je da radionica traje sat i po vremena nakon čega je planirana zajednička poseta sajmu zapošljavanja koji se održava u Sokolskom domu. Za učesnike iz naseljenih mesta sa područja Grada Sombora postoji mogućnost refundacije putnih troškova u visini povratne karte. Prijave se vrše do četvrtka, 19. aprila do 12h. Prilikom prijave neophodno je navesti ime i prezime, datum rođenja, kontakt telefon i mesto iz kog dolazite.

Radionica se organizuje u okviru projekta „MLAD SE PROMENI, ZA POSAO POKRENI“, koji realizuje Grad Sombor u partnerstvu sa Somborskim edukativnim centrom i Somborskim omladinskim Boom-om uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .