21 03 2019 / 03:26

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 17 april 2018 15:40

Radionica “Pripremi se

za Sajam zapošljavanja”

 

 

 

Radionica “Pripremi se za Sajam zapošljavanja” u organizaciji Somborskog edukativnog centra odaće se u petak, 20.aprila sa početkom u 9h  u Omladinskom klubu Sombor.

Na radionici će mladi uzrasta do 30 godina imati priliku da se pripreme za razgovor sa poslodavcem, nauče kako da napišu kvalitetan cv i kako da ostave dobar utisak na sajmu zapošljavanja. Predviđeno je da radionica traje sat i po vremena nakon čega je planirana zajednička poseta sajmu zapošljavanja koji se održava u Sokolskom domu. Za učesnike iz naseljenih mesta sa područja Grada Sombora postoji mogućnost refundacije putnih troškova u visini povratne karte. Prijave se vrše do četvrtka, 19. aprila do 12h. Prilikom prijave neophodno je navesti ime i prezime, datum rođenja, kontakt telefon i mesto iz kog dolazite.

Radionica se organizuje u okviru projekta „MLAD SE PROMENI, ZA POSAO POKRENI“, koji realizuje Grad Sombor u partnerstvu sa Somborskim edukativnim centrom i Somborskim omladinskim Boom-om uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Total Popust 50%

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Buducnost Srbije

Pergamona Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .