23 03 2019 / 22:59

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 12 jun 2018 15:16

7. „Svetoantunski

sportski susreti“

 

 

 

7. tradicionalni „Svetoantunski sportski susreti“ održani su u nedelju, 10. juna u salašima Gradina kraj Sombora.

U organizaciji Udruženja građana „Bunjevačko kolo“ ,  zemljoradničke zadruge „Agro Ravangrad“ i meštana salaša domaćina -  Gradine  u šahu i fudbalu su se takmičile ekipe iz salaških naselja Lenija, Lugovo i  Bezdanski put. Kako kažu organizatori ekipe su se borile za bolji sportski rezultat ali najvažnije od svega bilo je da druženje više generacija mladih i starih sa okolnih salaša protekne u sportskim fer-plej takmičenjima. Najbolji su i nagrađeni peharima i diplomama. U fudbalu, najbolje rezultate postigla je ekipa sa salaša Bezdanski put a u šahu najbolji je bio Boško Šeša.

Organizatori Svetoantunskog turnira su se i ovog puta posebno zahvalili sponzorima i pojedincima koji su dali poseban doprinos održavanju „Svetoantunskih sportskih susreta“ pa su zahvalnice uručene: zemljoradničkoj zadruzi „Agro Ravangrad“, JKP „Zelenilu“, Šimi Gertneru, Stipanu Petrešu, Gašparu Matariću i Franji Đurkoviću.

Nakon dobrog fudbala i maestralnih partija šaha, sportisti, gosti i organizatori proveselili su se na zajedničkom ručku uz stare pesme i dobre salašarske muzičare. Manifestaciju su ulepšali fijakeri koji su gostima ponudili vožnju zapregama po gradinskim salašima i ataru.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Total Popust 50%

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Buducnost Srbije

Pergamona Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .