10 12 2018 / 22:02

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 12 jun 2018 15:16

7. „Svetoantunski

sportski susreti“

 

 

 

7. tradicionalni „Svetoantunski sportski susreti“ održani su u nedelju, 10. juna u salašima Gradina kraj Sombora.

U organizaciji Udruženja građana „Bunjevačko kolo“ ,  zemljoradničke zadruge „Agro Ravangrad“ i meštana salaša domaćina -  Gradine  u šahu i fudbalu su se takmičile ekipe iz salaških naselja Lenija, Lugovo i  Bezdanski put. Kako kažu organizatori ekipe su se borile za bolji sportski rezultat ali najvažnije od svega bilo je da druženje više generacija mladih i starih sa okolnih salaša protekne u sportskim fer-plej takmičenjima. Najbolji su i nagrađeni peharima i diplomama. U fudbalu, najbolje rezultate postigla je ekipa sa salaša Bezdanski put a u šahu najbolji je bio Boško Šeša.

Organizatori Svetoantunskog turnira su se i ovog puta posebno zahvalili sponzorima i pojedincima koji su dali poseban doprinos održavanju „Svetoantunskih sportskih susreta“ pa su zahvalnice uručene: zemljoradničkoj zadruzi „Agro Ravangrad“, JKP „Zelenilu“, Šimi Gertneru, Stipanu Petrešu, Gašparu Matariću i Franji Đurkoviću.

Nakon dobrog fudbala i maestralnih partija šaha, sportisti, gosti i organizatori proveselili su se na zajedničkom ručku uz stare pesme i dobre salašarske muzičare. Manifestaciju su ulepšali fijakeri koji su gostima ponudili vožnju zapregama po gradinskim salašima i ataru.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .