23 03 2019 / 22:56

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 06 avgust 2018 15:22

„Projektor 2.0 –

podsticanje mladih

na aktivizam putem obuke

za pisanje projekata“

 

Video prilog

 

 

Završena je trodnevna obuka pod nazivom „Projektor 2.0 – podsticanje mladih na aktivizam putem obuke za pisanje projekata“, čiji su organizatori bili Somborski edukativni centar, u saradnji sa Udruženjem slepih Sombor i finansijskom podrškom Grada Sombora, a koja se realizovala u prostorijama Somborskog edukativnog centra.

Saradnju Somborskog edukativnog centra i Udruženja slepih Sombor, Srđan Vlaškalić, osnivač, izvršni direktor Somborskog edukativnog centra, obrazlaže time što se obe organizacije nalaze u istoj zgradi, sa jedne strane, dok je, sa druge strane, neophodno angažovati i osobe sa smetnjama u razvoju u pravcu napretka i razvoja veština i karijere.

Koncepcija obuke ogleda se u mogućnosti mladih da usvoje osnove nastanka projekata kojima bi mogli da apliciraju na konkursu. Ova trodnevna obuka, koja se zasniva na praktičnoj primeni znanja, obuhvata različite zadatke koje polaznici obuke, mladi između 15 i 30 godina, treba da savladaju, sa ciljem da usvoje znanja putem obuke za pisanje projekata.

Iskustva prilikom realizacije obuke su, prema rečima Srđana Vlaškalića, više nego pozitivna. S obzirom na to da se ovakva, ali i slične obuke, već godinama realizuju u Somborskom edukativnom centru, sa ciljem razvoja karijere mladih, može da se govori i o rezultatima koje su postigli pojedini polaznici ove, ali i sličnih obuka. Somborski edukativni centar realizuje obuke za pisanje i konkurisanje projekata na domaćem tržištu, ali i obuke za pisanje međunarodnih projekata.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Total Popust 50%

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Buducnost Srbije

Pergamona Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .