12 12 2018 / 18:53

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 10 oktobar 2018 15:35

Informativni čas u

u Srednjoj školi

Sveti Sava

 

 

 

U okviru projekta "Cold Call for a cool planet" kojeg finansira Ministarstvo za zaštitu životne sredine Srbije sa ciljem promovisanja rodne ravnopravnosti i socijalnog preduzetništva u okviru zelene ekonomije, u Srednjoj školi Sveti Sava, Tamara Savović, rukovodilac Sigurne kuće u Somboru i  Sanida Klarić, ispred BIO IDEE održale su informativni čas o rodnoj ravnopravnosti, socijalnom ekološkom preduzetništvu  aktivnosti Sigurne kuće, učenicima trećih razreda.

Bio Idea za održivi razvoj i Sigurna kuća Sombor na ovaj način informišu mlade ljude o aktivnostima koje provode u zadnje dve godine u cilju razvoja socijalnog preduzetništva i promovisanja rodne ravnopravnosti u Zapadnobačkom okrugu. Ovaj poslovni model je namenjen ranjivim grupama stanovništva : ženama , mladim i osabama sa invaliditetom,  kako bi se sprečila socijalna isključenost, diskriminacija i nasilje u zajednici, a omogućio uspešan ekonomski napredak.

Treba napomenuti da Srednja škola Sveti Sava, Bio Idea i Sigurna kuća Sombor imaju potpisan memorandum o saradnji i ovo je samo jedna od aktivnosti koje će se i u budućnosti nastaviti.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .