20 05 2019 / 22:03

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 1
LošeNajbolje 
sreda, 10 oktobar 2018 15:35

Informativni čas u

u Srednjoj školi

Sveti Sava

 

 

 

U okviru projekta "Cold Call for a cool planet" kojeg finansira Ministarstvo za zaštitu životne sredine Srbije sa ciljem promovisanja rodne ravnopravnosti i socijalnog preduzetništva u okviru zelene ekonomije, u Srednjoj školi Sveti Sava, Tamara Savović, rukovodilac Sigurne kuće u Somboru i  Sanida Klarić, ispred BIO IDEE održale su informativni čas o rodnoj ravnopravnosti, socijalnom ekološkom preduzetništvu  aktivnosti Sigurne kuće, učenicima trećih razreda.

Bio Idea za održivi razvoj i Sigurna kuća Sombor na ovaj način informišu mlade ljude o aktivnostima koje provode u zadnje dve godine u cilju razvoja socijalnog preduzetništva i promovisanja rodne ravnopravnosti u Zapadnobačkom okrugu. Ovaj poslovni model je namenjen ranjivim grupama stanovništva : ženama , mladim i osabama sa invaliditetom,  kako bi se sprečila socijalna isključenost, diskriminacija i nasilje u zajednici, a omogućio uspešan ekonomski napredak.

Treba napomenuti da Srednja škola Sveti Sava, Bio Idea i Sigurna kuća Sombor imaju potpisan memorandum o saradnji i ovo je samo jedna od aktivnosti koje će se i u budućnosti nastaviti.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Pergamona Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .