13 12 2018 / 22:26

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 04 decembar 2018 16:40

Obuke „Jačanje kompetencija

za pripremu i realizaciju

projekata finansiranih iz

sredstava EU i drugih

međunarodnih fondova“

 


 

Proteklog vikenda u Omladnskom klubu Grada Sombora uspešno je završena realizacija obuke pod nazivom nazivom „Jačanje kompetencija za pripremu i realizaciju projekata finansiranih iz sredstava EU i drugih međunarodnih fondova“.

Obuka je organizovana u sklopu projekta „Mlad se promeni, za posao pokreni 4.0 - unapređenje zapošljivosti i podsticanje zapošljavanja mladih u Somboru“ koji realizuje Grad Sombor u partnerstvu sa Somborskim edukativnim centrom i Somborskim omladinskim Boom-om uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

U obuci je učestvovalo 17 mladih sa područja Sombora i okolnih naselja. Tokom šest dana obuke mladi su unapredili znanja i veštine za prikupljanje finansijskih sredstava iz EU i drugih međunarodnih fondova kao što su ERASMUS+, EYF, IPA, Savet Evrope, COST i stranih ambasada u Srbiji.

Polaznici pomenute obuke razvili su veštine umrežavanja i strateškog organizovanja pripreme predloga projekata. Identifikovani su relevatni problemi u lokalnoj zajednici kao i mogućnost korišćenja projektnog finansiranja za rešavanje tih problema. Na kraju ciklusa, polaznici su kreirali nacrte projekata za potencijalno apliciranje kod međunarodnih donatora.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .