17 10 2019 / 13:49

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 21 mart 2019 16:45

Poziv omladinskim radnicima

na seminar u Albaniji

 


Somborski edukativni centar, kao učesnik i partner u projektu „Entrepreneurial mindset through social innovation in youth work”,  upućuje poziv zainteresovanim omladinskim radnicima za učešće na desetodnevnom seminaru, koji će se održati od 19. do 29. aprila u albanskom gradu Drač.

Na obuci u okviru ovog projekta steći će se osnovne informacije o preduzetničkom obrazovanju, kako ga koristiti i promovisati u radu sa mladima, kao i istraživanje koncepta omladinskog preduzetništva, socijalnog preduzetništva i „start up” modela.

Nakon završene obuke, svi učesnici će dobiti priliku da stečeno znanje upotrebe u praksi tako što će u svojim lokalnim zajednicama organizovati radionice za mlade.

Obuka je pripremljena za 32 učesnika, a poziv je upućen i mladima iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Bugarske, Severne Makedonije, Turske i Rumunije.

Za prijave za učešće na seminaru u Albaniji, potrebno je da popuniti onlajn prijavni formular, na sajtu Somborskog edukativnog centra, najkasnije do 28. marta.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .