17 10 2019 / 13:50

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 09 april 2019 14:38

"Škola dobre volje -

volonter deci na usluzi"

- 10 godina

 

video prilog

Somborski edukativni centar održao je prolećnu obuku i prijem volontera za pomoć deci u učenju u okviru programa "Škola dobre volje - volonter deci na usluzi". Trodnevna obuka održana je u motelu Beli dvor, a obuku je završilo 10 novih volontera. Ove godine "Škola dobre volje" obeležava jubilej - 10 godina postojanja, a od Srđana Vlaškalića, izvršnog direktora Somborskog edukativnog centra saznali smo za neke od novina.

Prema Vlaškalićevim rečima roditelji su zainteresovani za "Školu dobre volje", a takođe im i Centar za socijalni rad upućuje decu i roditelje da prođu kroz ovaj besplatan program.

Ekipa televizije "Sreće" uspela je da popriča sa jednom od volonterki, Somborkom Milanom Kandić. Na samom početku razgovora pitali smo je da nam kaže koji su to razlozi njenog prijavljivanja u "Školu dobre volje".

Program “Škola dobre volje – volonter deci na usluzi” ove godine se realizuje uz podršku sledećih donatora: Fondacija Ana i Vlade Divac u sklopu projekta “Podrška stanovništvu u zajednicama pogođenim izbegličkom krizom” koji se realizuje uz podršku Fondacije za otvoreno društvo, Evropska unija kroz projekat ARYSE, Grad Sombor i Arigatou International u okviru inicijativa Global Network of Religions for Children, End Child Poverty I Learn to Live Together.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .