17 10 2019 / 06:01

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 17 april 2019 15:03

Predstavljeni programi

SEC i SOBa za rad sa decom

iz Prihvatnog centra

 


Predstavnici Somborskog edukativnog centra i Somborskog omladinskog Boom-a su u Prihvatnom centru za migrante u Somboru predstavili svoje buduće aktivnosti u koje žele da uključe korisnike ovog Centra.

Predstavljen je projekat „Škola dobre volje – volonter deci na usluzi“, gde volonteri pomažu deci u savladavanju nastavnog gradiva, što će sada biti dostupno i deci korisnicima Prihvatnog centra.

U okviru istog projekta realizovaće se i likovne radionice namenjene deci iz Centra kao i deci šire populacije grada Sombora. Planirane su i radionice namenjene zajedničkom učešću korisnika Centra i šire populacije građana Sombora u cilju podrške roditeljstvu kao i razmeni recepata te zajedničkom pripremanju zakuske za izložbu dečjih radova načinjenih na likovnim radionicama namenjenim deci.

Takođe, planirano je i uključivanje mladih korisnika Centra u organizaciju i promociju manifestacije Somborsko leto za mlade, koja se održava od 2009. godine.

Pomenute organizacije imaju podršku od strane Fondacije Ana i Vlade Divac u okviru projekta “Možemo i mi” koji finansira Open Society Fondation.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .