16 10 2019 / 17:36

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 01 avgust 2019 15:40

"Psihološko

savetovalište za mlade"

 

Danas, 1. avgusta, počelo je "Psihološko savetovalište za mlade" koje organizuje Centar za indivdualni razvoj i unapređenje društva "Psihozon".

Savetovalište radi u periodu od tri meseca, tokom avgusta, septembra i oktobra i namenjeno je svim mladima, osobama od 15-30 godina, bilo da se školuju ili ne, bilo da su zaposleni ili ne, bilo da se suočavaju sa određenim problemima u svakodnevnom funkcionisanju, učenju, radu, ljubavi, međuljudskim odnosima, bilo da su se lečili ili se leče zbog određenih psihičkih tegoba, bilo da imaju neku dilemu u izboru škole, fakulteta, zanimanja, posla, bilo da se zanimaju za psihološke teme, psihologiju ili ljudsku psihu uopšte.

U okviru Psihološkog savetovališta za mlade postoje različite aktivnosti kao što su: Psihološko savetovanje i psihoterapija za mlade, psihološke radionice za mlade posvećene mentalnom zdravnju i obeležavanje 10. oktobra - Svetskog dana mentalnog zdravlja.

Usluge i aktivnosti u okviru Savetovališta su besplatne i odvijaju se u prostorijama "Psihozona" u Konjovićevoj ulici broj 1.

Treba napomenuti da je rad Savetovališta podržan od strane Grada Sombora - LAP za mlade u 2019. godine u okviru projekta „Psihološko savetovalište za mlade u 2019. godini“

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .