18 01 2018 / 18:37

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 04 septembar 2017 15:27

Седница Скупштине

општине Кула

 

 


На 12. седници Скупштине општине Кула, која је одржана 31. августа, а којом је председавао председник Скупштине општине Кула Велибор Милојичић, донета је Одлука о максималном броју запослених на неодређено време у систему локалне самоуправе општине Кула за 2017. годину, као и Одлука о финансијској подршци породици са децом и побољшавању услова за задовољавање основних потреба деце при образовању и васпитању. Одборници су на седници донели Годишњи програм заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији општине Кула за 2017. годину, Одлуке о оснивању буџетског фонда за пољопривреду и рурални развој општине Кула за 2017. годину и  Програм подршке за спровођења пољопривредне политике и политике руралног развоја општине Кула за 2017. годину.

Скупштина општине Кула је прихватила Извештај о пословању ЈКП „Комуналац“, „Радник“ и „Водовод“, чији је оснивач општина Кула за 2016. годину и дала  сагласност на одлуку надзорног одбора о расподели добити за 2016. годину. Поред тога, прихваћен је Извештај о пословању Дома здравља Кула за 2016. годину и именована Комисија за утврђивање назива улица и одређивању празника општине Кула.

Такође, на 12. седници дата је сагласност на План рада Дома културе Руски Крстур за 2018. годину. Одборници су на почетку седнице донели Решење о потврђивању мандата оборника у скупштини општине Кула Драгани Обрадов, изабраној са листе „Сигурно боље“ – Демократска странка – др Јован Јањић, уместо Бориса Шајтоша, који је поднео оставку.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Hair by Dusica

Bunjevačko prelo 2018

Robna kuca MILANO

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Welnes centar Banja Junaković

D KOmerc - Hundai
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .