21 08 2018 / 04:42

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 04 septembar 2017 15:27

Седница Скупштине

општине Кула

 

 


На 12. седници Скупштине општине Кула, која је одржана 31. августа, а којом је председавао председник Скупштине општине Кула Велибор Милојичић, донета је Одлука о максималном броју запослених на неодређено време у систему локалне самоуправе општине Кула за 2017. годину, као и Одлука о финансијској подршци породици са децом и побољшавању услова за задовољавање основних потреба деце при образовању и васпитању. Одборници су на седници донели Годишњи програм заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији општине Кула за 2017. годину, Одлуке о оснивању буџетског фонда за пољопривреду и рурални развој општине Кула за 2017. годину и  Програм подршке за спровођења пољопривредне политике и политике руралног развоја општине Кула за 2017. годину.

Скупштина општине Кула је прихватила Извештај о пословању ЈКП „Комуналац“, „Радник“ и „Водовод“, чији је оснивач општина Кула за 2016. годину и дала  сагласност на одлуку надзорног одбора о расподели добити за 2016. годину. Поред тога, прихваћен је Извештај о пословању Дома здравља Кула за 2016. годину и именована Комисија за утврђивање назива улица и одређивању празника општине Кула.

Такође, на 12. седници дата је сагласност на План рада Дома културе Руски Крстур за 2018. годину. Одборници су на почетку седнице донели Решење о потврђивању мандата оборника у скупштини општине Кула Драгани Обрадов, изабраној са листе „Сигурно боље“ – Демократска странка – др Јован Јањић, уместо Бориса Шајтоша, који је поднео оставку.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .