16 12 2017 / 23:27

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 11 septembar 2017 14:42

ОШ „Петефи бригада“

у пројекту

"Друга шанса"

 

 

 

ОШ „Петефи бригада“ Кула и ове године реализује пројекат „Друга шанса“ – Функционално основно образовање одраслих. Заинтересовани кандидати из свих насеља општине Кула могу да се пријаве Националној служби за запошљавање у Сивцу и Кули, или у школу „Петефи бригада“ у којој ће добити сва обавештења. Услов је најмање 15 година старости.

Одрасли полазници без основне школе имају прилику да бесплатно и према прилагођеном програму стекну две дипломе: диплому завршене основне школе, али и диплому о стручној обучености за одређена занимања. Наставни програм се реализује у 2 циклуса: други циклус – пети и шести разред и трећи циклус – седми и осми разред.

Настава почиње половином октобра и завршава се почетком априла наредне године, уз месец дана зимског распуста. Путни трошкови и организован превоз су обезбеђени, а настава, прилагођена мери и искуству одраслог човека, траје око два сата у вечерњим сатима.

Полазници млађи од 17 година по завршетку основне школе имају шансу да наставе средње школе редовно, а старији ванредно и бесплатно.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Hair By Dushica

Banja Junaković

NOVOGRADNJA Bezdan

Robna kuca MILANO

Šulex

Perfect Vision

AgroTotal Sombor

MAX STAR Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .