21 07 2018 / 08:04

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 11 septembar 2017 14:42

ОШ „Петефи бригада“

у пројекту

"Друга шанса"

 

 

 

ОШ „Петефи бригада“ Кула и ове године реализује пројекат „Друга шанса“ – Функционално основно образовање одраслих. Заинтересовани кандидати из свих насеља општине Кула могу да се пријаве Националној служби за запошљавање у Сивцу и Кули, или у школу „Петефи бригада“ у којој ће добити сва обавештења. Услов је најмање 15 година старости.

Одрасли полазници без основне школе имају прилику да бесплатно и према прилагођеном програму стекну две дипломе: диплому завршене основне школе, али и диплому о стручној обучености за одређена занимања. Наставни програм се реализује у 2 циклуса: други циклус – пети и шести разред и трећи циклус – седми и осми разред.

Настава почиње половином октобра и завршава се почетком априла наредне године, уз месец дана зимског распуста. Путни трошкови и организован превоз су обезбеђени, а настава, прилагођена мери и искуству одраслог човека, траје око два сата у вечерњим сатима.

Полазници млађи од 17 година по завршетку основне школе имају шансу да наставе средње школе редовно, а старији ванредно и бесплатно.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .