21 07 2018 / 08:03

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 12 septembar 2017 14:39

11. "Лемешки кулен фест"

 

 

 

Традиционална манифестација, 11. "Лемешки кулен фест", биће одржана 22. и 23. септембра у Светозару Милетићу. Првог дана манифестације, од 17 до 20 сати, у Дому културе биће организована хуманитарна акција „Купи кобасицу – помози забавишту“, током које ће продајом свеже печених кобасица бити прикупљана средства ради побољшања услова у вртићу у Светозару Милетићу.

Други дан манифестације биће одржан на неколико локација у селу. Свечано отварање манифестације је заказано за 11 сати, а токо целог дана биће изведен културно-забавни програм. У 16 сати је проглашење победника такмичења. Ове године биће организована и наградна игра за посетиоце, под називом „Погоди тежину кулена и освоји га“.

Право учешћа на такмичењу имају сви произвођачи кулена из земље и иностранства, без обзира на назив или порекло кулена. Учешће на такмичењу је бесплатно. Узорке предају произвођачи лично на дан одржавања манифестације. Жиријем председава професор са Ветеринарског факултета Београд. Жири оцењује узорке према следећим параметрима: спољни изглед, изглед и састав пресека, боја и одрживост боје, мирис и укус,  текстура и сочност.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .