21 07 2018 / 08:08

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 12 septembar 2017 14:45

Седница

Општинског већа

општине Оџаци

 

 

 

11. седница Општинског већа општине Оџаци одржана је јуче и на дневном реду нашло се осам тачака. Као прва тачка дневног реда усвојен је предлог Закључка о давању сагласности на измене Програма пословања ЈКП „Услуга“ Оџаци за 2017. годину. Усвојен је и предлог Закључка о давању сагласности на Програм за коришћење субвенција из буџета општине Оџаци ЈКП „Услуга“Оџаци за 2017. годину.

Као трећа тачка дневног реда усвојен је предлог Закључка о давању сагласности на Програм коришћења субвенција из буџета општине Оџаци ЈКП „Брестком“ Бачки Брестовац за 2017.годину, а као четврта тачка дневног реда усвојен је предлог измена Финансијског плана ЛАП-а за унапређење образовања, здравља, запошљавања и становања Рома у општини Оџаци за 2017. годину.

Пета тачка дневног реда био је предлог измена Локалног акционог плана за унапређење становања Рома у општини Оџаци за период јануар 2017. године до краја децембра 2017. године, а шеста предлог Закључка о подели грађевинског материјала за Роме у Новом насељу у Богојеву.

Последње две тачке дневног реда, које су усвојене, били су предлог Решења за расподелу средстава из буџета општине Оџаци за потребе суфинансирање спорта и Нацрт Одлуке о отуђењу грађевинског земљишта у јавној својини општине Оџаци.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .