18 01 2018 / 08:56

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 12 septembar 2017 14:45

Седница

Општинског већа

општине Оџаци

 

 

 

11. седница Општинског већа општине Оџаци одржана је јуче и на дневном реду нашло се осам тачака. Као прва тачка дневног реда усвојен је предлог Закључка о давању сагласности на измене Програма пословања ЈКП „Услуга“ Оџаци за 2017. годину. Усвојен је и предлог Закључка о давању сагласности на Програм за коришћење субвенција из буџета општине Оџаци ЈКП „Услуга“Оџаци за 2017. годину.

Као трећа тачка дневног реда усвојен је предлог Закључка о давању сагласности на Програм коришћења субвенција из буџета општине Оџаци ЈКП „Брестком“ Бачки Брестовац за 2017.годину, а као четврта тачка дневног реда усвојен је предлог измена Финансијског плана ЛАП-а за унапређење образовања, здравља, запошљавања и становања Рома у општини Оџаци за 2017. годину.

Пета тачка дневног реда био је предлог измена Локалног акционог плана за унапређење становања Рома у општини Оџаци за период јануар 2017. године до краја децембра 2017. године, а шеста предлог Закључка о подели грађевинског материјала за Роме у Новом насељу у Богојеву.

Последње две тачке дневног реда, које су усвојене, били су предлог Решења за расподелу средстава из буџета општине Оџаци за потребе суфинансирање спорта и Нацрт Одлуке о отуђењу грађевинског земљишта у јавној својини општине Оџаци.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Hair by Dusica

Bunjevačko prelo 2018

Robna kuca MILANO

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Welnes centar Banja Junaković

D KOmerc - Hundai
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .