23 07 2018 / 11:13

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 13 septembar 2017 16:01

Социјална заштита

у Светозару Милетићу

 

 

 

 

Испред Центра за социјални рад и Служби за развој локалних услуга и заштиту и подршку породице, Миодраг Тепавац и Тамара Савовић обишли су Месну заједницу у Светозару Милетићу. Том приликом су разговарали са председником месне заједнице, Дејаном Ђурковићем, као и о новинама које Савет у наредном периоду планира.

Представници Центра за социјални рад, који раде на унапређењу локалних услуга, договорили су са председником да се у што скоријем року образује трочлана комисија, која ће се бавити искључиво социјалним питањима и давањем подршке мештанима у вези са бенефитима које град пружа преко Центра за социјални рад.

Током боравка у месној канцеларији руководиоци локалних служби, Тепавац и Савовић, давали су одговоре и пружили подршку мештанима који су у периоду од 9 до 12 часова дошли да се информишу о могућностима и правима, која могу да искористе.План је да се у наредном периоду обиђу све сеоске и градске месне канцеларије, како би се социјална заштита ставила у службу развоја локалних услуга и у интересу свих њених корисника.

 

 

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .