18 11 2017 / 07:24

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 13 septembar 2017 16:01

Социјална заштита

у Светозару Милетићу

 

 

 

 

Испред Центра за социјални рад и Служби за развој локалних услуга и заштиту и подршку породице, Миодраг Тепавац и Тамара Савовић обишли су Месну заједницу у Светозару Милетићу. Том приликом су разговарали са председником месне заједнице, Дејаном Ђурковићем, као и о новинама које Савет у наредном периоду планира.

Представници Центра за социјални рад, који раде на унапређењу локалних услуга, договорили су са председником да се у што скоријем року образује трочлана комисија, која ће се бавити искључиво социјалним питањима и давањем подршке мештанима у вези са бенефитима које град пружа преко Центра за социјални рад.

Током боравка у месној канцеларији руководиоци локалних служби, Тепавац и Савовић, давали су одговоре и пружили подршку мештанима који су у периоду од 9 до 12 часова дошли да се информишу о могућностима и правима, која могу да искористе.План је да се у наредном периоду обиђу све сеоске и градске месне канцеларије, како би се социјална заштита ставила у службу развоја локалних услуга и у интересу свих њених корисника.

 

 

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Hair By Dushica

NOVOGRADNJA Bezdan

Robna kuca MILANO

Šulex

Perfect Vision

AgroTotal Sombor

FLORINA Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Internet revolucija MTS
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .