21 08 2018 / 04:44

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 25 septembar 2017 15:18

Уручени кључеви

монтажних кућа

 

 

 

Куљани Предраг Татић и Весна Миликић Тодоровић и Црвенчанин Илија Пуповац добили су кључеве монтажних кућа. Реч је о још једном решавању стамбеног питања најугроженијих избеглица из Босне и Херцеговине и Републике Хрватске. Куће су обезбеђене у оквиру Регионалног стамбеног програма у Србији, који спроводи Комесаријат за избеглице и миграције, као водећа институција Програма, у сарадњи са Јединицом за управљање пројектима у јавном сектору д.о.о. Београд.

Свечаном уручењу кључева присуствовали су председник општине Кула, Перица Видекањић, заменик председника општине, Карољ Валка, представница Јединице за управљање пројектима у јавном сектору д.о.о. Београд, Јелена Томић, као и повереник Комесаријата за избеглице, Милева Ковач, директор радова Монтер градња Ћурчић, Миљко Ћурћић, као и руководилац изградње „Беопотез“, Саша Ђорђевић.

Предраг Татић се том приликом захвалио свима који су помогли да добије кров над главом. Он је рекао да није очекивао да ће до овога доћи, а да је решавање стамбеног питања веома лепа ствар у животу и испуњење сна. На основу споразума Републике Србије са Банком за развој Савета Европе, Јединица за управљање пројектима у јавном сектору д.о.о. Београд, као имплементациона јединица у оквиру Региналног програма стамбеног збрињавања, споводи набавке, учествује у изради пројектно-техничке документације, као и у закључењу и праћењу реализације уговорних споразума.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .