21 08 2018 / 04:43

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 27 septembar 2017 15:11

ЛАГ „Срце Бачке“

 

 

 

У понедељак, 25. септембра, у Кули је одржана оснивачка Скупштина Удружења грађана Локална акциона група „Срце Бачке“. Оснивачкој Скупштини су присуствовали представници јавног и цивилног сектора, невладине организације, као и предузетници. Према Статуту удружења грађана „Срце Бачке“, један од циљева јесте развој руралног подручја, посебно у области привреде, пољопривреде и туризма. Изабрани, уједно и први, председник Удружења грађана ЛАГ „Срце Бачке“ је Петар Пејин из Сивца. Изабрани су и Управни и Надзорни одбор.

Драгана Жекић из Канцеларије за локални економски развој, која је подржала оснивање ове Локалне акционе групе, истакла је да конкретан посао тек предстоји. Она се захвалила свима на учешћу и позвала све чланове Локалне акционе групе да учествују у заједничким активностима око предстојећих конкурса.

Славица Катона из Удружења жена „Бајка“ из Руског Крстура истиче да је задовољна што је дошло до оснивачке Скупштине и истиче да је ова прича значајна, како због њеног удружења, тако и због осталих предузетника уопште.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .