13 12 2018 / 01:47

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 21 jun 2018 14:55

“Regionalni brend Bačke

- Brend Bačke 3”

 

 

 

Projekat  pod nazivom “Regionalni brend Bačke- Brend Bačke 3” Regionalne razvojne agencije Bačka odobren je od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije i biće sufinasiran u iznosu od 500.000,00 dinara.

Celokupna vrednost projekta je 2.040.000,00 dinara. Cilj projekta je Promocija turističkih proizvoda i usluga iz ruralnih oblasti kroz jačanje ekonomskih kapaciteta i povećanje vidljivosti lokalnih proizvođača i pružaoca usluga iz regiona Bačke.

Do sada je projekat  realizovan kroz dve faze . 2015. godine u okviru projekta „Regionalni brend Bačke i Sajam ruralnog turizma i privrede“ kreirano je vizuelno rešenje Brenda Bačke, raspisan je Konkurs za dodelu prava na korišćenje oznake Regionalnog brenda Bačke, u okviru koga su odabrani prvi nosioci novokreirane oznake Brend Bačke. Takođe, organizovan je Sajam ruralnog turizma na kome je predstavljen Regionalni brend Bačke, kao i proizvodi i usluge koji su stekli pravo da budu nosioci ove oznake . U drugoj fazi  2016. godine u okviru projekta raspisan je novi krug Konkursa za dodelu prava na korišćenje oznake Regionalnog brenda Bačke, čime je broj korisnika oznake povećan, a samim tim povećana je i ponuda koja je predstavljena pod oznakom Brenda Bačke. Takođe, radi povećanja vidljivosti i dostupnosti proizvoda i usluga korisnika Brenda Bačke, izrađen je e-portal preko kog se mogu poručiti svi označeni proizvodi i usluge.

Vreme realizacije 3.faze projekta je do 31.decembra 2018. godine.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .