19 02 2019 / 06:51

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 10 jul 2018 14:33

Projekat

"Brend Bačke"

 

video prilog

 

 

Razvojna agencija Bačke osnovana je pre osam godina, a na inicijativu 16 lokalnih samouprava sa područja Bačke. Služe i kao dobar primer javno privatnog partnerstva, jer su, pored javnih subjekata, u osnivanju agnencije učestvovala i privatna preduzeća i udruženja.  Zajednički cilj je saradnja i sprovođenje projekata koji će doprineti jačanju kako lokalnih samouprava, tako i malih i srednjih preduzeća koja se bave poljoprivredom, turizmom ili drugim oblastima privrede. Kroz različite programe obuke Razvojna agencija Bačke osnažuje pojedince da uspešno pokrenu ili vode svoj posao. Ostvarivanju tog cilja treba da doprinese i projekat Brend Bačke

U toku je treća faza projekta u okviru koje je raspisan konkurs za nove korisnike brenda Bačka. Na konkurs mogu da se jave mali proizvođači, privredna gazdinstva i pružaoci usluga kojima će nastupanje pod okriljem brenda Bačka doneti veću vidljivost na tržištu.

U današnje vreme internet i društvene mreže su nezaobilazan način promocije, pa će svi korisnici brenda Bačka biti predstavljeni na jedinstvenom protalu i Fejsbuk profilu.  Samim tim njihove usluge i proizvodi biće dostupniji većem broju korisnika.

U Razvojnoj agenciji Bačke kažu da im je želja da pod brendom Bačka okupe što više malih preduzeća i na taj način im pomognu da unaprede svoje poslovanje i pojavljivanje na tržištu. Svi zainteresovani koji žele da koriste oznaku brend Bačke o uslovima mogu da se informišu na sajtu agencije, a konkurs je otvoren do 31. jula.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Pergamona Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .