23 03 2019 / 23:02

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 09 avgust 2018 14:17

"Bodrog fest 2018"

 

 

 

„Bodrog fest 2018“, po četrnaesti put, održaće se u Bačkom Monoštoru, 10. i 11. avgusta.

Ovaj festival zvanično će započeti tradicionalnim „Bodroškim kotlićem“, takmičenjem u kuvanju ribljeg paprikaša uz muziku Tamburaškog ansambla “Još ovu noć“ iz Novog Sada i grupe “Fish vibe” iz Apatina.

Drugog dana festivala, subota 11. avgust, biće pripremljeni programi za decu, izložbe fotografija i slika, svečano otvaranje, fijakerijada, kulturno-umetnički programi, klasični program sa nastupima horova i solista u crkvi, nastupi folklora i koncerti.

Tokom dana u centru sela biće postavljeni štandovi sa domaćim i proizvodima starih zanata, kolačima, vinima, rakijom, a u svim lokalima služiće se tradicionalna monoštorska jela.

„Ad Libitum“ sastav iz Novog Sada i bend „Trilogy“ iz Sombora zabavljaće sve prisutne koncertom sa početkom u 20 časova.

Organizatori ove manifestacije su Mesna zajednica Bački Monoštor, Udruženje građana „Bodrog“, Udruženje građana „Podunav“, uz podršku Grada Sombora i Autonomne Pokrajine Vojvodine – Pokrajinski sekreterijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine, kao i Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Total Popust 50%

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Buducnost Srbije

Pergamona Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .