13 12 2018 / 18:03

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 09 avgust 2018 14:17

"Bodrog fest 2018"

 

 

 

„Bodrog fest 2018“, po četrnaesti put, održaće se u Bačkom Monoštoru, 10. i 11. avgusta.

Ovaj festival zvanično će započeti tradicionalnim „Bodroškim kotlićem“, takmičenjem u kuvanju ribljeg paprikaša uz muziku Tamburaškog ansambla “Još ovu noć“ iz Novog Sada i grupe “Fish vibe” iz Apatina.

Drugog dana festivala, subota 11. avgust, biće pripremljeni programi za decu, izložbe fotografija i slika, svečano otvaranje, fijakerijada, kulturno-umetnički programi, klasični program sa nastupima horova i solista u crkvi, nastupi folklora i koncerti.

Tokom dana u centru sela biće postavljeni štandovi sa domaćim i proizvodima starih zanata, kolačima, vinima, rakijom, a u svim lokalima služiće se tradicionalna monoštorska jela.

„Ad Libitum“ sastav iz Novog Sada i bend „Trilogy“ iz Sombora zabavljaće sve prisutne koncertom sa početkom u 20 časova.

Organizatori ove manifestacije su Mesna zajednica Bački Monoštor, Udruženje građana „Bodrog“, Udruženje građana „Podunav“, uz podršku Grada Sombora i Autonomne Pokrajine Vojvodine – Pokrajinski sekreterijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine, kao i Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .