26 06 2019 / 15:14

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 09 januar 2019 15:19

Parking karte za označavanje

vozila invalidnog lica

 


Opština Odžaci objavila je javni poziv za ostvarivanje prava na izdavanje parking karte za označavanje vozila invalidnog lica radi korišćenja parking mesta za osobe sa invaliditetom u 2019. godini.

Poziv je upućen zainteresovanim osobama sa invaliditetom i udruženjima osoba sa invaliditetom sa teritorije opštine Odžaci radi podnošenja zahteva za izdavanje potvrde o ispunjenosti uslova za korišćenje parking mesta.

Parking kartu za označavanje vozila invalidnog lica, radi korišćenja parking mesta za osobe sa invaliditetom, mogu dobiti: invalidi kojima su oštećeni ekstremiteti bitni za upravljanje vozilom; lica sa trajnim oštećenjem organizma ili donjih ekstremiteta najmanje 80 odsto; lica sa mišićnom distrofijom; lica obolela od paraplegije ili kvadriplegije; lica obolela od cerebralne paralize; lica obolela od multipla skleroze; korisnici invalidskih kolica; lica koje imaju oštećenje vida najmanje 90 odsto. Pravo na dobijanje parking karte mogu ostvariti i vojni invalidi.

Lice koje želi da ostvari pravo na dobijanje parking karte za označavanje vozila invalidnog lica mora podneti zahtev Opštinskoj upravi opštine Odžaci – Odeljenju za društvene delatnosti.

Zahtevi za korišćenje parking karata osoba sa invaliditetom mogu se podnositi tokom kalendarske godine, a preuzimaju se na pisarnici Opštinske uprave u Odžacima.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Malac Genijalac Sombor

Bayer Propulse

Amigo KAFA

Chemical Agrosava

Chemical Agrosava

Agrimatco

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .