24 06 2019 / 14:53

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 15 april 2019 14:49

O bezbednosti saobraćaja

na teritoriji opštine Odžaci

 


Jedna od mera unapređenja sistema bezbednosti saobraćaja na teritoriji opštine Odžaci, za koju su sredstva obezbeđena u lokalnom budžetu, a koja se sprovodi uz podršku Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, je besplatno auto sedište za svako novorođenče, čime se unapređuje bezbednost dece.

Podeli auto sedišta prisustvovao je pomoćnik Predsednika opštine Odžaci, Milorad Stanišić koji je naveo da je, kao i prošle i ove godine za ove namene u budžetu opštine opredeljeno 1.500.000 dinara.

Prošle godine se krenulo sa pomenutim aktivnostima, kada je Agencija za bezbednost saobraćaja održala obuku za pravilno korišćenje auto sedišta, tom prilikom su Odžaci pohvaljeni, jer je pored 20 auto sedišta, koja je donirala Agencija, kupljeno još 250, kako bi svako dete bezbedno moglo da se vozi.

Predsednik opštine Odžaci, mr Latinka Vasiljković, istakla je da će ovakvih akcija biti i u budućnosti, ne samo što se tiče auto-sedišta,već će se u okviru ovog programa uključiti i pešaci, biciklisti, motociklisti i traktoristi, nabavkom zaštitne opreme koja će povećati njihovu bezbednost u saobraćaju.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Malac Genijalac Sombor

Bayer Propulse

Amigo KAFA

Chemical Agrosava

Chemical Agrosava

Agrimatco

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .