19 09 2019 / 07:09

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 13 jun 2019 18:25

Održana 14. sednica

Opštinskog veća

opštine Kula

 


14. sednica Opštinskog veća opštine Kula održana je u maloj sali Skupštine opštine Kula. Sednicom je predsedavao predsednik Opštinskog veća Damjan Miljanić, a na dnevnom redu sednice, između ostalog, našao se predlog Rešenja o dodeli sredstava o upotrebi tekuće budžetske rezerve, kojim se Osnovna škola „20. oktobar“ iz Sivca odobravaju nedostajuća sredstva za projekat sanacije i adaptacije osnovne škole.

Jedna od tačaka dnevnog reda bio je i predlog Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Opštinskoj upravi i Opštinskom pravobranilaštvu opštine Kula, koji je Opštinsko veće usvojilo. Prema rečima načelnika Opštinske uprave, Pravilnik predstavlja objedinjen tekst dosadašnjeg Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji poslova sa svim izmenama i dopunama, bez povećanja broja zaposlenih. Opštinsko veće je dalo saglasnost na Pravilnik o izmenama Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u mesnoj zajednici Crvenka.

Na kraju sednice, članovi Opštinskog veća doneli su Zaključak o usvajanju Izveštaja o realizaciji Programa korišćenja sredstava Budžetskog fonda za zaštitu i unapređenje životne sredine opštine Kula za 2018. godinu.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .