19 01 2020 / 14:43

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 17 oktobar 2019 19:09

Obeležen

Svetski dan zdrave hrane

 


U vrtiću “Čuvari osmeha“ u Sivcu obeležen je Svetski dan zdrave hrane, te su tom prilikom vrtić posetili Damjan Miljanić, predsednik opštine Kula, Boban Damjanović,sekretar Mesne zajednice Sivac Boban Damjanović i Jelena Pavkov, pomoćnica predsednika.

Kako bi i dalje bili u mogućnosti da prave zdravu hranu, sekretar Mesne zajednice Sivac Boban Damjanović je vrtiću uručio blender za kuhinju kao prigodan poklon, a kako je izjavio, dobra saradnja sa vrtićem se nastavlja.

Posetu Sivcu, delegacija je iskoristila i kako bi obišla radove koji su u toku u vrtiću “Čuvari osmeha“ u Sivcu, ali i u Osnovnoj školi “20. oktobar“. U vrtiću se trenutno radi nadstrešnica kako ne bi više kisla terasa, ujedno i da bi se otklonila opasnost po decu kada je hladno i klizavo.

Prema rečima direktora Osnovne škole “20. oktobar“ Ferenca Lendaka, 7. oktobra je raspisana javna nabavka za izgradnju toplog hodnika u zgradi u ulici Maršala Tita 136, kojom će biti rešen višedecenijski problem kada deca više neće morati po snegu i kiši da izlaze napolje kako bi došli u fiskulturnu salu. Otvaranje koverata sa ponudama planirano je za 7. novembar kada će se i krenuti u realizaciju ovog projekta.

Sredstva za projekat su obezbeđena iz Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje koja obuhvataju 90 odsto investicije, a ostalih 10 odsto obezbeđuje lokalna samouprava. Sledeći projekat koji se tiče škole planiran je za početak sledeće kalendarske godine kada se planira kompletno renoviranje i adaptacija zgrade u Novom Sivcu.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .