08 12 2019 / 11:56

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 20 novembar 2019 16:02

“Razmena iskustava i

uspostavljanje dobre prakse

u inspekcijskom nadzoru”

 


U sali Opštinskog veća Opštine Odžaci, održana je radionica “Razmena iskustava i uspostavljanje dobre prakse u inspekcijskom nadzoru”, koju je organizovala Mreža inspektora Srbije, u saradnji sa Partnerima Srbija i USAID projektom, a u okviru Projekta „Jačanje kapaciteta Mreže inspektora Srbije “.

Tema radionice bila je postupanje građevinskih inspektora, u pogledu primene Zakona o planiranju i izgradnji, Zakona o ozakonjenju, kao i Zakona o stanovanju i održavanju stambenih zgrada. Radionici su prisustvovali rukovodioci inspekcija i građevinski inspektori iz Novog Sada, Čačka, Valjeva, Kruševca, Vrbasa, Bačke Topole, Sečnja, Žitišta, Nove Crnje, Kule i Bača, kako bi se razmenila znanja i iskustva i ujednačila inspekcijska praksa.

Na početku radionice, prisutnima su se obratili predsednica opštine Odžaci, mr Latinka Vasiljković i Dragoman Paunović ispred Mreže inspektora Srbije.

Prisutnima se obratila i Nastasija Stojanović, ispred organizacije Partneri Srbije, i iznela da je njihova organizacija u saradnji sa USAID prepoznala Mrežu inspektora kao pokretača promena i kao udruženje koje okuplja veliki broj inspektora različitih nivoa, koji mogu udruženim akcijama doprineti njihovom boljem položaju.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .