19 09 2019 / 13:32

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 05 april 2019 15:12

Besplatni preventivni pregledi

 


U skladu sa akcijom organizovanja besplatnih preventivnih pregleda, koju je pokrenulo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, u nedelju, 07. aprila u vremenskom periodu od 8 do 16 časova Opšta bolnica „Dr Radivoj Simonović“ Sombor organizuje grupu preventivnih pregleda koju sačinjavaju:

ORL pregled, EKG, pregled, merenje krvnog pritiska  i merenje nivoa šećera u krvi.

ORL pregled obavljaće se na Odeljenju za uho, grlo i nos u zgradi Hirurškog bloka Opšte bolnice „Dr Radivoj Simonović“ Sombor, dok će se EKG pregled, merenje krvnog pritiska i merenje nivoa šećera u krvi obavljati u prostorijama zgrade Specijalističkih ambulanti somborske opšte bolnice.

Iz bolnice poručuju da preglede mogu obaviti svi zainteresovani građani. Dakle, i oni građani koji nemaju regulisano zdravstveno osiguranje. Pacijenti koje se odluče za preventivni pregled merenje nivoa šećera u kvri ne treba da doručkuju.

Takođe, pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Srbije, a u organizaciji Doma zdravlja „Dr Đorđe Lazić“ u nedelju 7. aprila od 8 do 16 časova, u ambulanti somborskog Doma zdravlja u ulici Hajduk Veljka, ekipa zaposlenih u ovoj ustanovi biće na usluzi svim građanima, koji će u okviru preventivnih pregleda moći da izvrše kontrolu krvnog pritiska, kontrolu šećera u krvi i snimanje EKG-a.

Ova akcija je organizovana povodom Svetskog dana zdravlja, koji se ove godine održava pod sloganom „Primarna zdravstvena zaštita - osnov univerzalne pokrivenosti zdravstvenom zaštitom“ biće obeležen u Somboru .

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .