21 04 2018 / 19:25

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right


Saobraćaj u Somboru PDF Štampa El. pošta
utorak, 17 april 2018 00:00

 

 

SAOPŠTENjE O STANjU BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PODRUČJU POLICIJSKE UPRAVE U SOMBORU U PERIODU OD 09.04. - 15.04.2018. GODINE


 

U toku prethodne nedelje, od 9. do 15.aprila na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 11 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe poginule, četiri osobe su zadobile teške i pet osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 10 vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške i tri osobe lake telesne povrede. Pet vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Apatin nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri vozača.

Na području opštine Odžaci evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede.

U opštini Kula evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe poginule, jena osoba je zadobila teške i dve osobe lake telesne povrede. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Napisano 50 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdat 281 prekršajni nalog.  Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je vožnja pod dejstvom alkohola.

 


REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

Posao u "MeteorC." Sombor

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .