26 06 2017 / 07:26

РТВ СРЕЋЕ СОМБОР
news menu leftnews menu right


САОБРАЋАЈ У СОМБОРУ ПДФ Штампа Ел. пошта
понедељак, 19 јун 2017 00:00

 

 

САОПШТЕЊЕ О СТАЊУ БЕЗБЕДНОСТИ САОБРАЋАЈА НА ПОДРУЧЈУ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ У СОМБОРУ У ПЕРИОДУ ОД 12.06. - 18.06.2017. ГОДИНЕ

У току претходне недеље, на подручју Полицијске управе у Сомбору, евидентирано је девет саобраћајних незгода. У саобраћајним незгодама 12 особа је задобило лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржано је 10 возача.

На територији града Сомбора евидентирано је пет саобраћајних незгода у којима је седам особа задобило лаке телесне повреде. Четири возача су задржана због вожње под дејством алкохола.

На подручју општине Апатин нису евидентиране саобраћајне незгоде. Због вожње под дејством алкохола задржан је један возач.

На подручју општине Оџаци евидентирана је једна саобраћајна незгода. Један возач је задржан због вожње под дејством алкохола.

У општини Кула евидентиране су три саобраћајне незгоде у којима је пет особа задобило лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржана су четири возача.

Написан је 91 захтев за покретање прекршајног поступка и издато 359 прекршајних налога. Најчешћи узрок саобраћајних незгода је неприлагођена брзина и непрописно укључивање у саобраћај.

 


РЕКЛАМНИ ПРОСТОР Резервишите одмах:

Slavisa namestaj Sombor

MeteorCommerce

Robna kuca KIDS

Robna kuca MILANO

Elektro Selenča

Univezitet Dzon Nezbit

Bašta Centar

Pagi FOTO

Robna kuca MILANO
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .