28 04 2017 / 02:42

РТВ СРЕЋЕ СОМБОР
news menu leftnews menu right


САОБРАЋАЈ У СОМБОРУ ПДФ Штампа Ел. пошта
понедељак, 24 април 2017 00:00

 

 

САОПШТЕЊЕ О СТАЊУ БЕЗБЕДНОСТИ САОБРАЋАЈА НА ПОДРУЧЈУ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ У СОМБОРУ У ПЕРИОДУ ОД 17.04. - 24.04.2017. ГОДИНЕ

У току претходне недеље, на подручју Полицијске управе у Сомбору, евидентирано је 18 саобраћајних незгода. У саобраћајним незгодама две особе су задобиле тешке и пет особа лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржано је шест возача.

На територији града Сомбора евидентирано је седам саобраћајних незгода у којима су две особе задобиле тешке и три особе лаке телесне повреде. Три возача су задржана због вожње под дејством алкохола.

На подручју општине Апатин евидентиране су две саобраћајне незгоде у којима су две особе задобиле лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржан је један возач.

На подручју општине Оџаци нису евидентиране саобраћајне незгоде. Два возача су задржана због вожње под дејством алкохола.

У општини Кула евидентирано је девет саобраћајних незгода.

Написана су 62 захтева за покретање прекршајног поступка и издато 350 прекршајних налога. Најчешћи узроци саобраћајних незгода су неприлагођена брзина кретања, непрописно скретање и вожња под дејством алкохола.

 


РЕКЛАМНИ ПРОСТОР Резервишите одмах:

Slavisa namestaj Sombor

MeteorCommerce

Cvecara Lora

Robna kuca MILANO

GRUBEX & G

START STOP

AGRO TOTAL

Body & Mind

Pagi FOTO

Meso produkt Ruma

Robna kuca MILANO
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .