28 04 2017 / 02:41

РТВ СРЕЋЕ СОМБОР
news menu leftnews menu right
ПДФ Штампа Ел. пошта
Оцена корисника: / 0
ЛошеНајбоље 
уторак, 18 април 2017 12:34

Уметнички студио Сомбор

на 47. Међународној изложби

рукотворина и колекционарства

у Бачкој Тополи

 

 

Полазници Уметничког студија Сомбор учествовали су на 47. Међународној изложби рукотворина и колекционарства, одржаној од 13. до 17. априла у Бачкој Тополи. Своје радове је изложило укупно 29 полазника. Изложени су били радови рађени различитим техникама, од уља на платну и уметничке браварије, до цртежа оловком и пастелом. О томе колико су сомборски уметници талентовани говори чињеница да су са ове изложбе однели укупно 14 првих и 15 других награда.

Прве награде освојили су Данијел Коловић, Милан Кнежевић, Рамона Киштот, Невена Серенчеш, Ана Врачар, Светлана Прерадовић, Ива Хајнал, Тамара Милошевић, Милана Јосић, Јована Прерадовић, Сара Роквић, Симана Вуковић, Ванеса Марковић и Страхиња Першић, док су друге награде освојили Милица Хајнал, Миљана Ловренов, Максим Новаковић, Весна Зец, Катарина Косановић, Максим Вујовић, Алекса Вадаш, Милош Гаћеша, Ана Анђелић, Срђан Вујичић, Милица Пекановић, Ерика Черчевић, Ивана Андрековић, Христина Ставрулаки Марковић и Зоран Дујмовић.

Организатор је добитнике признања наградио дипломама, а Сомборци ће имати прилику да виде неке од ових радова уживо на изложби која ће бити одржана 28. априла на Дечјем одељењу Градске библиотеке „Карло Бијелицки“.

 
РЕКЛАМНИ ПРОСТОР Резервишите одмах:

Slavisa namestaj Sombor

MeteorCommerce

Cvecara Lora

Robna kuca MILANO

GRUBEX & G

START STOP

AGRO TOTAL

Body & Mind

Pagi FOTO

Meso produkt Ruma

Robna kuca MILANO
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .