24 05 2018 / 17:57

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 18 april 2017 14:34

Уметнички студио Сомбор

на 47. Међународној изложби

рукотворина и колекционарства

у Бачкој Тополи

 

 

Полазници Уметничког студија Сомбор учествовали су на 47. Међународној изложби рукотворина и колекционарства, одржаној од 13. до 17. априла у Бачкој Тополи. Своје радове је изложило укупно 29 полазника. Изложени су били радови рађени различитим техникама, од уља на платну и уметничке браварије, до цртежа оловком и пастелом. О томе колико су сомборски уметници талентовани говори чињеница да су са ове изложбе однели укупно 14 првих и 15 других награда.

Прве награде освојили су Данијел Коловић, Милан Кнежевић, Рамона Киштот, Невена Серенчеш, Ана Врачар, Светлана Прерадовић, Ива Хајнал, Тамара Милошевић, Милана Јосић, Јована Прерадовић, Сара Роквић, Симана Вуковић, Ванеса Марковић и Страхиња Першић, док су друге награде освојили Милица Хајнал, Миљана Ловренов, Максим Новаковић, Весна Зец, Катарина Косановић, Максим Вујовић, Алекса Вадаш, Милош Гаћеша, Ана Анђелић, Срђан Вујичић, Милица Пекановић, Ерика Черчевић, Ивана Андрековић, Христина Ставрулаки Марковић и Зоран Дујмовић.

Организатор је добитнике признања наградио дипломама, а Сомборци ће имати прилику да виде неке од ових радова уживо на изложби која ће бити одржана 28. априла на Дечјем одељењу Градске библиотеке „Карло Бијелицки“.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

Posao u "MeteorC." Sombor

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .