18 01 2018 / 08:53

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right

„Медијски посао се стално развија и усложњава, тако да су наше потребе за креативним и квалитетним људима велике. Некад је младост у предности, а понекад ипак искуство преовлада. Поред обуке коју свакодневно пружамо онима које интересује наша бранша, повремено смо у економској могућности да проширимо редакцију и запослимо нове квалитетне људе. Да бисмо знали за вас и ваше квалитете, добро је да се обучите и упознате медијску струку. Од вишка знања и способности не боли глава!

На овим странама моћи ћете да пронађете неке занимљиве чланке о медијској струци. То је само увод и теорија, а праксу можете „испећи“ код нас. Данашњи медији су толико технолошки напредовали и олакшали посао да сада велики део посла можете обављати и код куће, из своје фотеље!

Штампа, радио, телевизија и Интернет толико су се испреплетали да су сад спојени у један јединствени МЕДИЈСКИ СИСТЕМ. Интернет је на неки начин „прогутао“ све постојеће медије и „уградио“ их је у себе. Није их „превазишао“ или „уништио“ него их је објединио у један систем, тако да данас на свом телевизору или мобилном телефону можете одложено гледати филмове и утакмице, прелиставати бројне новине и часописе, тражити фотографије својих омиљених аутомобила или слушати популарну музику.

Ново тржиште је огромно и непрегледно, а ако сте спремни да заједно са нама закорачите у свет медијског пословања, јавите нам се и закажите пословни састанак. Једном месечно одржавамо презентације о бројним могућностима интернет пословања. Без знања и труда нема ничега, па ни медија, а ми ћемо вам показати да тржиште медија нуди огромне пословне могућности.

Године за овај посао нису битне. Искуство није одлучујуће. Битни су ваш мотив, воља и циљ. Искористите наше искуство да направите свој први корак у медијима!

Ако вас интересују следеће области:.....

· новинарство

· монтажа

· снимање

· рекламирање

· дизајнирање

јавити се на адресу : Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Hair by Dusica

Bunjevačko prelo 2018

Robna kuca MILANO

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Welnes centar Banja Junaković

D KOmerc - Hundai
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .