20 09 2017 / 11:09

РТВ СРЕЋЕ СОМБОР
news menu leftnews menu right

* Нашу редакцију чини млада, али искусна новинарска екипа *

# Име Позиција Електронска пошта
1 Мaрија Дробиловић Бећаревић директор Директор РТВ „СРЕЋЕ“ Ова електронска пошта заштићена је од нежељених робота, потребан је омогућен ЈаваСкрипт да бисте је видели.
2 Јелена Благојевић маркетинг маркетинг Ова електронска пошта заштићена је од нежељених робота, потребан је омогућен ЈаваСкрипт да бисте је видели.
3 Стеван Жижић Деск - новинар РТВ „СРЕЋЕ“ Ова електронска пошта заштићена је од нежељених робота, потребан је омогућен ЈаваСкрипт да бисте је видели.
4 Ђорђе Драгин - новинар Спикер РТВ „СРЕЋЕ“ Ова електронска пошта заштићена је од нежељених робота, потребан је омогућен ЈаваСкрипт да бисте је видели.
5 Иван Лулић Сниматељ и монтажер РТВ „СРЕЋЕ“ Ова електронска пошта заштићена је од нежељених робота, потребан је омогућен ЈаваСкрипт да бисте је видели.
6 Зоран Поповић Монтажер РТВ „СРЕЋЕ“ Ова електронска пошта заштићена је од нежељених робота, потребан је омогућен ЈаваСкрипт да бисте је видели.
7 Дејан Мирић - камерман Водитељ програма РТВ „СРЕЋЕ Ова електронска пошта заштићена је од нежељених робота, потребан је омогућен ЈаваСкрипт да бисте је видели.
8 Вања Кахримановић гл. и одговорни уредник urednik-voditelj-rtv-srece-sombor- Ова електронска пошта заштићена је од нежељених робота, потребан је омогућен ЈаваСкрипт да бисте је видели.


Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .