21 01 2018 / 17:36

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
23.1.2014.СЕЦ PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 23 januar 2014 17:45

СОМБОРСКИ ЕДУКАТИВНИ ЦЕНТАР

НА ПРЕДСТАВЉАЊУ НОВОГ ПРОГРАМА

ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ

Приказује се Delegacija Srbije.jpg

Потпредседник “Сомборског едукативног центра” Драган Никодијевић био је члан делегације Србије на „Инфо дану” о новом ЕУ програму за образовање, тренинг, омладину и спорт “ЕРАСМУС ПЛУС” који је одржан  крајем прошле недеље у престоници Грчке, Атини. Циљ “Инфо дана” је био да представницима образовног и омладинског сектора представи нови програм и могућности за сарадњу отворених земаља Западног Балкана.

Делегацију је чинило 15-так чланова представника Канцеларија за младе, омладинских организација и организација за младе, као и представници Министарства омладине и спорта Србије. Сем представника Србије, учесници конференције су били и представници свих земаља Западног Балкана. Током Инфо дана присутнима су представљени оквир и стратегија проширивања ЕУ, као и све новине и могућности у оквиру “ЕРАСМУС ПЛУС” програма за младе Србије, Босне и Херцеговине, Македоније и Косова у складу са Резолуцијом 1244.

Србија је тренутно на средњем нивоу партиципације у програму “ЕРАСМУС ПЛУС”, који јој омогућава партнерство на пројектима организација из програмских земаља и учешће у отвореном методу координације, и у случају поновног отварања Прозора за Западни Балкан, организацијама из Србије  ће се опет указати могућност директног аплицирања, подношењем пројектних предлога надлежном телу у Бриселу.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Hair by Dusica

Bunjevačko prelo 2018

Robna kuca MILANO

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Welnes centar Banja Junaković

D KOmerc - Hundai
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .