29 04 2017 / 23:18

РТВ СРЕЋЕ СОМБОР
news menu leftnews menu right
18 04 Градска управа ПДФ Штампа Ел. пошта
Оцена корисника: / 0
ЛошеНајбоље 
уторак, 18 април 2017 12:51

ОГЛАС

за упис деце у

предшколску установу

Резултат слика за упис деце у  предшколску установу

 

 

Одељење за образовање Градске управе града Сомбора, раписало је ОГЛАС за упис деце у предшколску установу.

У предшколску установу уписују се сва деца пред полазак у школу, а родитељ, односно старатељ пријављује дете ради похађања припремног предшколског програма.

У припремни предшколски програм за школску 2017/2018. годину уписују се деца рођена од  1. марта 2011.  до 1. марта 2012. године.

Родитељ, односно старатељ који је заинтересован   за ранији полазак детета у школу, може  дете уписати у припремну предшколску групу, а  дете ће бити  примљено  у објекат у којем има места.  За ранији полазак у школу, односно припремни програм могу бити пријављена деца рођена од 1. марта 2012. до 31. августа 2012. године.

Пријављивање деце у припремни програм ће се вршити у периоду од осмог до 17. маја 2017. године, у објектима Предшколске установе „Вера Гуциња“, у граду и сомборским селима.  Пријављивање ће се вршити сваког радног дана од 7 до 8 часова и од 12 до 13 часова, а уторком и четвртком у поподневним сатима од 17 до 19 часова.

Приликом уписа родитељ, односно старатељ је у обавези да приложи извод из матичне књиге рођених за дете, важећу личну карту са тачном адресом родитеља/старатеља, за децу под старатељством подноси се решење о старатељству, прилаже се и доказ о здравственом прегледу детета и попуњен образац који се добија од васпитача.

Упис детета у предшколски припремни програм је законска обавеза родитеља/старатеља.

 
РЕКЛАМНИ ПРОСТОР Резервишите одмах:

Slavisa namestaj Sombor

MeteorCommerce

Cvecara Lora

Robna kuca MILANO

GRUBEX & G

START STOP

AGRO TOTAL

Body & Mind

Pagi FOTO

Meso produkt Ruma

Robna kuca MILANO
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .