16 12 2017 / 23:25

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
04 05 Глас анђела PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 04 maj 2017 14:55

Почеле припреме за

3  фестивал

„Глас анђела – Тијана Јурић“

 

 

Припреме за музички део трећег Фестивала „Глас анђела – Тијана Јурић“, који ће 1. јула бити одржан у Бајмоку, отпочеле су позивањем талентоване деце и младих да се пријаве за аудиције које ће искристалисати десет такмичара.У централном делу фестивала, они ће се песмом надметати за главну награду – „Глас анђела“.

Такмичаре ће пред стручним жиријем и публиком пратити Градски народни оркестар „Споменар“ из Сомбора.

Рок за пријаве за аудиције истиче 10. маја у поноћ.Услови за пријављивање јесу старосна доб такмичара до 16 година старости, певање етно, традиционалних, песама, попуњавање формулара за пријаву и сагласности родитеља/старатеља. Пријава без сагласности се неће узимати у обзир.

Пријаве се шаљу путем поште на адресу канцеларије Фондације Тијана Јурић или путем мејл адресе фондација@тијана.рс са назнаком Пријава за фестивал „Глас анђела“. Кандидати чије пријаве буду потпуне, биће контактирани и позвани на аудицију на којој ће стручни жири одабрати 10 будућих такмичара.

Термини одржавања аудиција су 12. мај Сомбор, 13. мај Београд и 14. мај Краљево. Локација и време одржавања аудиција биће накнадно саопштени.

Фондација Тијана Јурић наградиће најбољег такмичара стипендијом за школску 2017/2018. годину, која ће бити исплаћивана током девет месеци у једнаким месечним ратама. Такмичаре који буду освојили друго и треће место, чекају утешне, али вредне награде. Школа традиционалног певања етномузиколога Бојане Николић дароваће једном такмичару стипендију за бесплатно школовање гласа у трајању од једне године.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Hair By Dushica

Banja Junaković

NOVOGRADNJA Bezdan

Robna kuca MILANO

Šulex

Perfect Vision

AgroTotal Sombor

MAX STAR Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .