28 05 2018 / 01:20

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
04 05 Глас анђела PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 04 maj 2017 14:55

Почеле припреме за

3  фестивал

„Глас анђела – Тијана Јурић“

 

 

Припреме за музички део трећег Фестивала „Глас анђела – Тијана Јурић“, који ће 1. јула бити одржан у Бајмоку, отпочеле су позивањем талентоване деце и младих да се пријаве за аудиције које ће искристалисати десет такмичара.У централном делу фестивала, они ће се песмом надметати за главну награду – „Глас анђела“.

Такмичаре ће пред стручним жиријем и публиком пратити Градски народни оркестар „Споменар“ из Сомбора.

Рок за пријаве за аудиције истиче 10. маја у поноћ.Услови за пријављивање јесу старосна доб такмичара до 16 година старости, певање етно, традиционалних, песама, попуњавање формулара за пријаву и сагласности родитеља/старатеља. Пријава без сагласности се неће узимати у обзир.

Пријаве се шаљу путем поште на адресу канцеларије Фондације Тијана Јурић или путем мејл адресе фондација@тијана.рс са назнаком Пријава за фестивал „Глас анђела“. Кандидати чије пријаве буду потпуне, биће контактирани и позвани на аудицију на којој ће стручни жири одабрати 10 будућих такмичара.

Термини одржавања аудиција су 12. мај Сомбор, 13. мај Београд и 14. мај Краљево. Локација и време одржавања аудиција биће накнадно саопштени.

Фондација Тијана Јурић наградиће најбољег такмичара стипендијом за школску 2017/2018. годину, која ће бити исплаћивана током девет месеци у једнаким месечним ратама. Такмичаре који буду освојили друго и треће место, чекају утешне, али вредне награде. Школа традиционалног певања етномузиколога Бојане Николић дароваће једном такмичару стипендију за бесплатно школовање гласа у трајању од једне године.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

Posao u "MeteorC." Sombor

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .