22 06 2018 / 18:54

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
16 05 Градско веће PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 16 maj 2017 15:33

60. седница

Градског већа

Резултат слика за градско веце сомбор

 

 

Градско веће је утврдило Предлог одлуке о завршном рачуну буџета града за 2016. годину, према којем су у прошлој буџетској години укупни приходи остварени у износу од 2,4 милијарде динара, односно на нивоу од 91,37 одсто планираних прихода. У буџетској 2016. години расходи су извршени у износу од 2,3 милијарде динара, односно на нивоу од 85,74 одсто планираних расхода. У образложењу Предлога завршног рачуна је, осим осталог наведено: „Оствареним приходима буџета у 2016. години можемо бити веома задовољни, јер је њихова наплата омогућавала благовремено извршавање преузетих обавеза по буџету, тако да ликвидност КРТ-а није била угрожена, а функције буџетских корисника су редовно финансиране. Током целе буџетске 2016. године у примени су биле прописане мере штедње и рационалног трошења буџетских средстава“. Предлог завршног рачуна за 2016. годину размотриће и Скупштина града Сомбора.

Градско веће је дало сагласност и на прве измене и допуне програма пословања ЈКП „Простор“ Сомбор, које су настале ради спровођења јавног рада „Уређење и чишћење гробаља“, у оквиру којег ће бити ангажовано 16 лица која се налазе на евиденцији Националне службе за запошљавање. О предлогу измена изјасниће се и одборници Скупштине града Сомбора.

На 60. седници, одржаној 15. маја, Градско веће је прихватило и информацију о вршењу стручно техничког надзора над извођачем радова и дало мишљење на предлоге Комисије за подизање споменика и постављање скулптуралних дела.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .