23 11 2017 / 08:40

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
16 05 Градско веће PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 16 maj 2017 15:33

60. седница

Градског већа

Резултат слика за градско веце сомбор

 

 

Градско веће је утврдило Предлог одлуке о завршном рачуну буџета града за 2016. годину, према којем су у прошлој буџетској години укупни приходи остварени у износу од 2,4 милијарде динара, односно на нивоу од 91,37 одсто планираних прихода. У буџетској 2016. години расходи су извршени у износу од 2,3 милијарде динара, односно на нивоу од 85,74 одсто планираних расхода. У образложењу Предлога завршног рачуна је, осим осталог наведено: „Оствареним приходима буџета у 2016. години можемо бити веома задовољни, јер је њихова наплата омогућавала благовремено извршавање преузетих обавеза по буџету, тако да ликвидност КРТ-а није била угрожена, а функције буџетских корисника су редовно финансиране. Током целе буџетске 2016. године у примени су биле прописане мере штедње и рационалног трошења буџетских средстава“. Предлог завршног рачуна за 2016. годину размотриће и Скупштина града Сомбора.

Градско веће је дало сагласност и на прве измене и допуне програма пословања ЈКП „Простор“ Сомбор, које су настале ради спровођења јавног рада „Уређење и чишћење гробаља“, у оквиру којег ће бити ангажовано 16 лица која се налазе на евиденцији Националне службе за запошљавање. О предлогу измена изјасниће се и одборници Скупштине града Сомбора.

На 60. седници, одржаној 15. маја, Градско веће је прихватило и информацију о вршењу стручно техничког надзора над извођачем радова и дало мишљење на предлоге Комисије за подизање споменика и постављање скулптуралних дела.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Hair By Dushica

NOVOGRADNJA Bezdan

Robna kuca MILANO

Šulex

Perfect Vision

AgroTotal Sombor

FLORINA Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Internet revolucija MTS
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .