21 01 2018 / 17:35

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 27 januar 2014 15:19

ПРЕДСТАВНИЦИ САВЕЗА ЗА РЕКРЕАЦИЈУ

И ФИТНЕС СРБИЈЕ ПОСЕТИЛИ СОМБОР

Приказује се сарс.jpg

Председник Савеза за рекреацију и фитнес Србије  Небојша Стојановски и генерални секретар Савеза Драган Томашевић  посетили су  Град Сомбор и Спортски савез града Сомбора.

На радном састанку са предсатвницима Савеза за рекреацију учествовали су градоначелник Сомбора  Немања Делић, члан градског већа задужен за спорт Бранислав Јеремић, инструктор за рекреацију и фитнес Олга Перовић и Илија Лалић представник Спортског савеза Града Сомбора. Представници Савеза за рекреацију и фитнес Србије су упознали градске челнике са циљевима и задацима Савеза, нарочито на делу афирмације и побољшању слова за бављењем спортском рекреацијом. Овом приликом гости су упознати са програмима који се реализују у области "Спорта за све" , "Бесплатна рекреација за жене" , Бесплатна школица спорта за децу "Скочко" и "Спортић", "Бесплатна рекреација за мушкарце" ..  као и о осталим сличним манифестацијама на пољу спортске рекреације и спорта које се реализују у нашем граду.

Обе стране су се договорили о побољшању сарадње у наредном периоду. Закључак састанка је да је град Сомбор препознат као регионални носилац на развоју поља фитнеса и рекреације.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Hair by Dusica

Bunjevačko prelo 2018

Robna kuca MILANO

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Welnes centar Banja Junaković

D KOmerc - Hundai
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .