20 04 2018 / 07:02

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 03 maj 2017 14:52

“Опланети се,

сачувај планету”

Резултат слика за “Oplaneti se, sačuvaj planetu”

 

 

Центар за развој образовања “Планета” започео је са реализацијом пројекта под називом “Опланети се, сачувај планету”, који има за циљ да децу приближи природи и научи их како да је цене и чувају. Током активности у природи развија се еколошка свест и одговорности према животној средини, подстичу се деца, са и без сметњи у развоју, да више времена бораве у природи, буду физички активни и на тај начин брину о свом здрављу, стичу навику да чувају природу и да прихвате другачије од себе као равноправне чланове друштва.

Са децом ће радити стручна лица, а током активности предвиђено је и присуство стручног лица, медицинског радника, у случају евентуалних повреда и потребе за првом помоћи.

Услови учешћа су узраст од 10 до 14 година;једно дете може учестовати у једној или више активности;обавезно иштампана и потписана сагласност родитеља;за учешће је потребна претходна пријава на е-маил центар.планета@гмаил.цом.

Учешће у свим активностима је бесплатно.

Позив за учешће у активности је стално отворен, с обзиром да су активности предвиђене током маја, јуна и јула. Пријавити се може најкасније три дана пре активности.Уколико на дан када је предвиђена активности пада киша, активност ће бити одложена. Пројекат “Опланети се, сачувај планету” спроводи Центар за развој образовања “Планета”, а финансира га Траг фондација у склопу конкурса “Активне заједнице 2017”.

Прва радионица носи назив “Природа у срцу града” и биће одржана у суботу, 13. маја, у 9 сати на игралишту у Градском парку.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

Gradska Pivnica Sombor

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .